Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Fiul judecătorului Ion Tudoran, cercetat penal pentru că se dădea drept avocat. Avea împuternicire falsă în româno-spaniolă

Fiul judecătorului Ion Tudoran, cercetat penal pentru că se dădea drept avocat. Avea împuternicire falsă în româno-spaniolă

Fiul judecătorului Ion Tudoran, Alexandru Ion-Tudoran, a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești pentru că se dădea drept avocat.

de Andreea Ştefan    |   

Ancheta penală a început în anul 2019, când Alexandru Ion-Tudoran fără a fi avocat membru UNBR, și-a reprezentat tatăl într-un proces de drepturi salariale la Tribunalul Dâmbovița.

Magistrații Judecătoriei Ploiești vor fi cei care vor judeca cazul inculpatului Alexandru Ion-Tudoran.

Fiul lui Ion Tudoran a folosit mai multe înscrisuri false, exercitând fără drept profesia de avocat.

Pentru că nu a putut să acceadă în Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR), Alexandru Ion-Tudoran și-a luat în mod fals statutul de avocat spaniol în Madrid, în anul 2015.

Cu această legitimație falsă de avocat, fiul judecătorului a început să profeseze în România.

Cu toate că pentru a putea profesa ca avocat străin în România legea îl obliga să susțină un examen în acest sens, Alexandru Ion-Tudoran nu a făcut nici acest lucru.

Ba mai mult, acesta și-a făcut un fel de model de delegație avocațială falsă, în care a amestecat limba română cu cea spaniolă.

Subiecte în articol: Ion Tudoran Alexandru Ion-Tudoran
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi