Antena 3 CNN International News Focuri de armă într-un mall situat în suburbia orașului Chicago. Trei persoane rănite

Focuri de armă într-un mall situat în suburbia orașului Chicago. Trei persoane rănite

S-au tras focuri de armă într-un mall situat în suburbia orașului Ghicago. Trei femei au fost rănite, iar un suspect a fost arestat.

de Cerasela Stafie    |   

Trei femei au fost împușcate joi seară, într-un mall. Un bărbat a fost arestat, fiind acuzat că a participat la schimbul de focuri.

Celălalt suspect este încă liber, a declarat șeful poliției din Oak Brook, James Kruger.

”Înțelegem că cei doi suspecți implicați în împușcătură se cunoșteau și s-au împușcat unulpe celălalt, iar celelalte victime au fost rănite de gloanțele care au ricoșat din schimbul de focuri”, au transmis oamenii legii.

Persoanele rănite, două femei în vârstă de 40 de ani și una de 20, au fost transportate la spital. Tot acolo a ajuns și suspectul, fiind și el rănit. O altă persoană s-a lovit la o gleznă încercând să fugă de la locul faptei.

Polițiștii au confiscat și un autoturism, despre care se crede că este al unuia dintre suspecți. Până în prezent nu se cunosc motivele pentru care a avut loc incidentul. O anchetă este în desfășurare.

Schimbul de focuri din interiorul mall-ului a blocat activitatea magazinelor. Fiind în toiul cumpărărurilor pentru sărbători, foarte mulți oameni se aflau în centrul comercial. Aproximativ 100 de polițiști de la agențiile din zonă, inclusiv întregul personal al Departamentului de Poliție Oak Brook, s-au deplasat la fața locului. Oamenii legii au inspectat fiecare magazin în parte și au eliberat clienții și angajați, cărora li se ceruse să se adăpostească în timp ce echipele SWAT și tactice au percheziționau zona.

Subiecte în articol: focuri arma mall chicago
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are