Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Suporterii i-au pus gând rău lui Gigi Becali. Cum îşi protejează milionarul familia de furia ultraşilor

Suporterii i-au pus gând rău lui Gigi Becali. Cum îşi protejează milionarul familia de furia ultraşilor

Gigi Becali şi-a luat paznici de 2 metri înălţime care să-i protejeze vila de la Pipera, după ce mai mulţi ultraşi i-ar fi vandalizat gardurile care împrejmuiesc palatul din Bucureşti şi baza de cantonament din Berceni.

de Georgiana Adam    |   

Latifundiarul a apelat la poliţie să-i identifice pe răufăcători care ar face parte chiar din suporterii nemulţumiţi de faptul că Edi Iordănescu nu mai antrenează FCSB. Astfel că putem vorbi de un război deschis între patron şi galerie.

Suporterii celor de la FCSB nu au primit deloc bine vestea plecării lui Edi Iordănescu de la echipă și ar fi vandalizat palatul lui Gigi Becali situat pe bulevardul Aviatorilor din Bucureşti. A fost un episod cu repetiţie pentru patronul FCSB, căci în noaptea plecării lui Iordănescu de la echipă, suporterii din Peluza Nord, ar fi pătruns şi în baza de pregătire din Berceni și au scris pe pereții clădirilor insulte la adresa lui Gigi Becali, potrivit presei sportive.

Cum îşi protejează Gigi Becali familia de furia ultraşilor

La palatul lui Becali au venit poliţiştii care au făcut măsurători, au ridicat camere de supraveghere pentru a identifica răufăcătorii.

Imediat după ce poliţiştii au terminat cercetarea la faţa locului, muncitorii lui Becali s-au apucat de curăţat gardurile. Asta deşi, afaceristul se aşteaptă şi la alte astfel de atacuri, chiar la casa din Pipera, aşa că e pregătit cu paznici de 2 metri înălţime.

Subiecte în articol: Gigi Becali suporteri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are