Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la o locomotivă, între staţiile CFR Strehaia şi Drobeta Turnu Severin. Traficul feroviar, reluat după mai multe ore

Incendiu la o locomotivă, între staţiile CFR Strehaia şi Drobeta Turnu Severin. Traficul feroviar, reluat după mai multe ore

UPDATE:  Garnitura de tren oprită în gara Butoieşti din cauza unui incendiu izbucnit marţi la locomotivă a fost repusă în mişcare, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, citat de Agerpres.

Potrivit acesteia, incendiul a fost stins de mecanicul de locomotivă înainte de a ajunge la faţa locului echipajul de intervenţie al Pichetului de pompieri Strehaia al ISU Mehedinţi.

”Locomotiva a fost înlocuită. Trenul Regio 9.504, compus din două vagoane, circula pe relaţia Orşova-Craiova. În acestea se aflau opt călători şi personalul CFR”, a precizat Tîrcă.

Reprezentanta ISU Mehedinţi a mai adăugat că incendiul a izbucnit din cauza aprinderii uleiului de motor şi că nu au existat victime.

Circulaţia trenurilor a fost restricţionată, marţi, între staţiile CFR Strehaia şi Drobeta Turnu Severin din cauza unui incendiu izbucnit la o locomotivă electrică, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tărcă, a declarat că la faţa locului au fost trimişi să intervină un ofiţer şi şase subofiţeri cu un ASAS.

,,Reţeaua de electricitate a fost deconectată de la sistem pentru desfăşurarea operaţiunii de stingere a incendiului', a precizat Tîrcă.

În zona afectată se află specialişti de la Regionala CFR Craiova şi ISU Mehedinţi pentru stabilirea cauzelor care au provocat incendiul şi evaluarea pagubelor produse de acesta.

Subiecte în articol: trafic feroviar
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de magistrați au picat testul psihologic