Antena 3 CNN International News Joe Biden: Există unele indicii că Putin se autoizolează și își pedepsește consilierii

Joe Biden: Există unele indicii că Putin se autoizolează și își pedepsește consilierii

Președintele american Joe Biden a declarat joi că există unele indicii că președintele rus Vladimir Putin se autoizolează și își pedepsește unii dintre consilieri.

de Cerasela Stafie    |   

Totuși, liderul de la Casa Albă a adăugat că Statele Unite ale Americii nu au dovezi concrete pentru a spune asta cu certitudine.

Întrebat de un reporter CNN cât de rău este dezinformat președintele rus de consilierii săi, președintele american a explicat că această poveste este destul de complicată: ”aceasta este o întrebare deschisă. Există multe speculații, dar se pare că - nu spun asta cu certitudine - pare să se autoizoleze și există unele indicii că i-a concediat sau i-a pus în arest la domiciliu pe unii dintre consilierii săi. ”

”Dar nu vreau să pun prea multe în acest moment, pentru că nu avem atât de multe dovezi concrete”, a adăugat el.

Oficiali guvernamentali americani au transmis că serviciile de informații spun că Putin a fost dezinformat de consilierii militari cu privire la succesul performanței armatei ruse în timpul războiului.

Biden a mai menționat că este ”sceptic” cu privire la afirmațiile conform cărora Putin își va retrage toate forțele din jurul capitalei ucrainene Kiev: ”până acum nu există nicio dovadă clară că el își retrage toate forțele din Kiev”.

”Există, de asemenea, dovezi că își întărește trupele în zona Donbasului. Sunt un pic sceptic.”

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident