Antena 3 CNN International News Rugată să oprească violențele din 6 ianuarie, când Capitoliul a fost atacat de suporterii soțului ei, Melania Trump a spus ”Nu”

Rugată să oprească violențele din 6 ianuarie, când Capitoliul a fost atacat de suporterii soțului ei, Melania Trump a spus ”Nu”

Melania Trump, fosta Prima doamnă a Americii a refuzat să facă apel pentru încheierea violențelor izbucnite pe 6 ianuarie la atacul asupra Capitoliului.

de Alexandra Ionescu    |   

Stephanie Grisham, șefa de cabinet a Melaniei Trump, i-a trimis acesteia un mesaj pe 6 ianuarie spunând: ”Vrei să scrii un tweet în care să spui că protestele pașnice sunt dreptul oricărui american, dar că nu e nevoie de violență?”, au declarat două surse pentru CNN.

Răspunsul Primei Doamne de atunci a fost: ”Nu”.

Grisham urmează să publice o carte în care să dezvăluie și acest episod. Cartea se va numi ”Acum vă răspund la întrebări”.

Pe 6 ianuarie, în ziua evenimentelor de la Capitoliu, Prima Doamnă superviza o ședință foto de la Casa Albă a unui covor pe care îl amplasase recent într-una dintre încăperi.

Ea nu și-a întrerupt activitatea nici chiar atunci când suporterii soțului ei, Donald Trump, au dărâmat baricadele și au intrat cu forța în Capitoliu, la nici 3 kilometri depărtare.

Abia pe 11 ianuarie, la 5 zile de la evenimente, ea a condamnat parțial violențele.

Luni, Melania Trump a dat o declarație privind cartea lui Grisham: ”intenția din spatele acestei cărți este clară. Este doar o încercare de a se reabilita după prestația slabă pe care a avut-o ca secretar de presă, relațiile personale distruse, și comportamentul neprofesionist de la Casa Albă. Prin neîncredere și trădarea, ea încearcă să câștig notorietate și bani de pe urma Doamnei Trump”.

Timp de 5 ani, Grisham a fost loială familiei Trump, și a ocupat atât postul de secretar de presă cât și pe cel de șef al personalului Primei Doamne, în ultimul an al administrației Trump.

La puțin timp după mesajul de pe 6 ianuarie, ea și-a dat demsia.

Potrivit unui alt capitol al cărții sale, în noaptea alegerilor prezidențiale, Melania Trump dormea, iar Grisham a trebuit să o trezească pentru a participa la discursul soțului ei. 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!