Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă O tânără de 25 de ani a ajuns la 120 de kilograme mâncând două cine pe seară. Cum a reușit să slăbescă 55 kilograme în mod natural

O tânără de 25 de ani a ajuns la 120 de kilograme mâncând două cine pe seară. Cum a reușit să slăbescă 55 kilograme în mod natural

O tanara in varsta de 25 de ani manca ciocolata cu energizant la micul dejun, junk food intreaga zi si doua cine in fiecare seara.

Aceste obiceiuri au inceput sa apara atunci cand Kate Writer l-a cunoscut pe actualul ei logodnic. In curand, a ajuns sa cantareasca 120 de kilograme. Kate recunoaste ca acest lucru nu a deranjata-o la inceput, insa la un moment picioarele au inceput sa i se umfle si nu a mai putut conduce din cauza greutatii.

Asa ca tanara a inceput sa numere caloriile si a adoptat un regim greu. Acum, fata are cu 55 de kilograme mai putin si preda programe Crossfit care incurajeaza slabirea naturala, fara metode chirurgicale.

Dupa ce a renuntat la grasimi in favoarea legumelor proaspete si a carnii slabe, sportul a ajutat-o sa isi schimbe si aspectul corpului.

Continuarea AICI.

Subiecte în articol: slabit dieta mancare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!