Antena 3 CNN Actualitate Social Percheziţii în Bucureşti, Prahova şi Ilfov la persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat este de 560.000 de lei

Percheziţii în Bucureşti, Prahova şi Ilfov la persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat este de 560.000 de lei

Poliţiştii şi procurorii prahoveni fac, marţi, mai multe percheziţii în Bucureşti, Prahova şi Ilfov la persoane suspectate de evaziune fiscală, după ce acestea ar fi declarat achiziţii de bunuri şi servicii fără ca presupuşii parteneri să declare livrări aferente către societatea respectivă, potrivit news.ro.

„Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2010 - 2015, reprezentanţii unei societăţi ar fi declarat achiziţii de bunuri şi servicii fără ca presupuşii parteneri să declare livrări aferente către societatea respectivă”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Poliţia Română.

Valoarea totală a achizitiilor provenind de la societăţi cu comportament fiscal inadecvat înregistrate în evidenţa contabilă proprie de către firmă este în valoare de 1.979.170 lei, constând din 1.686.768 lei baza impozabilă şi 292.402 lei TVA.

Astfel, prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la peste 560.000 de lei, susţin anchetatorii.

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are