Antena 3 CNN Externe Răpiți de canibali. Au fost dezbrăcați, duși în junglă și bătuți. Fetei i-au fost crestate degetele cu o macetă

Răpiți de canibali. Au fost dezbrăcați, duși în junglă și bătuți. Fetei i-au fost crestate degetele cu o macetă

Doi tineri au trecut printr-o experiență îngrozitoare în timp ce se aflau în vacanță în Papua Noua Guineea. Matthew Iovane si Michelle Clemens, ambii de 31 de ani, susțin că au fost răpiți de canibali.

Cei doi au povestit pentru The Sun cum au fost dezbrăcați de băștinași, duși în junglă și bătuți. Potrivit celor doi tineri, membrii tribului aveau pe față măști din pene și comunicau între ei prin mormăieli.

În momentul în care a încercat să fugă, Matthew a fost bătut băștinași. Pentru același gest, prietenei lui i-au fost crestate degetele cu o macetă.

 "Făceam glume pe seama canibalilor din Papua Noua Guinee, dar cand i-am văzut venind spre noi, am înghețat. Arătau înfricoșător (…) Au venit spre noi și ne-au înconjurat. Mi-au dat jos tricoul și m-au legat la ochi cu el. Atunci mi-a trecut prin minte că aș putea să fiu în meniul lor. Eram la mila lor. Eram convinsi ca viata noastra se va sfârși in junglă și nimeni nu ne va găsi vreodată", a povestit Matthew.

Cei doi tineri au reușit în cele din urmă să fugă în junglă. După câteva ore, s-au întâlnit cu un localnic care i-a condus într-o zonă sigură.
 

Subiecte în articol: Papua Noua Guinee turisti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!