Antena 3 CNN International News Un surfer a murit după ce a fost atacat de un rechin, în California

Un surfer a murit după ce a fost atacat de un rechin, în California

Un bărbat care făcea surf a murit după ce a fost atacat de un rechin. Incidentul s-a petrecut în Ajunul Crăciunului, pe o plajă din California.

de Cerasela Stafie    |   

„Departamentele portuare, de poliție și de pompieri au primit un apel prin care erau anunțați că un bărbat a fost atacat de un rechin. Omul a fost scos din apă și i s-au aplicat manevre de resuscitare, pe plajă. Din nefericire, nu a putut fi salvat”, a declarat Departamentul portuar, într-un comunicat.

Oficialii l-au localizat pe surfer la ora locală 10:48, în largul plajei Morro Bay State Park, potrivit directorului portului Eric Endersby. 

Omul a fost declarat decedat la fața locului. Biroul legist din San Luis Obispo a identificat victima, dar nu a făcut publică identitatea bărbatului, dorind să anunțe mai întâi rudele apropiate ale acestuia. 

Plajele din Golful Morro și zona parcurilor de stat rămân deschise în prezent, dar autoritățile le-au ordonat oamenilor să nu intre în apă în următoarele 24 de ore.

”Este un accident oribil. Din fericire, vremea și vântul au stricat surf-ul, așa că nu sunt mulți surferi, dar am închis apele pentru siguranță.” Autoritățile se află în prezent la fața locului, investigând incidentul.

Subiecte în articol: surf barbat ucis rechin california
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor