Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Titi Tudor: "Eu cred că Lucian Bute se va retrage. Eu aș fi mers pe ideea de retragrea chiar după meciul cu Froch"

Titi Tudor: "Eu cred că Lucian Bute se va retrage. Eu aș fi mers pe ideea de retragrea chiar după meciul cu Froch"

Înfrângere dureroasă pentru fostul campion mondial la box Lucian Bute. Columbianul Eleider Alvarez l-a făcut knock out pe Bute în repriza a cincea, într-un meci la categoria semigrea, eliminatoriu pentru titlul mondial WBC.

Bute a fost surprins de Alvarez cu o lovitură de dreapta în figură, iar apoi a fost trimis la podea de boxerul sud-american. Bute nu a mai reuşit să se ridice.

Pugilistul gălăţean a suferit a patra înfrângere din cariera sa profesionistă, care include însă 32 de victorii şi un meci egal. Totuşi, în ultimele sale trei meciuri, Bute nu are nicio victorie: pe două le-a pierdut, iar pe altul l-a terminat la egalitate, cu Badou Jack.

La finalul celui mai recent meci, românul a anunţat că va lua o pauză din boxul profesionist, pentru a se dedica familiei.

Titi Tudor "Prosop", antrenorul de box al lui Bute, a opinat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Lucian Bute se va retrage:

Subiecte în articol: infrangere box Lucian Bute
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept