Antena 3 CNN Actualitate Social Turcii cu bani, ademeniți în cluburile românești

Turcii cu bani, ademeniți în cluburile românești

Hotelierii români încearcă să aducă turişti din Turcia promovând ca principala atracție viața de noapte și distracția din cluburi. 

Polul distracţiei va fi staţiunea Mamaia, acolo unde patronii speră ca numărul turiștilor străini să crească. Şi Delta Dunării a intrat pe lista scurtă a destinaţiilor pentru turci.

Tour-operatorii vor să îi convingă pe turci că resorturile din Antalya, Bodrum şi Kusadasi pot fi uitate pentru plajele noastre. Mizează pe atmosfera incendiară din cluburi pentru a-i atrage pe litoralul românesc. 

Hotelurile au fost alese astfel încât să se ridice la standardele cu care sunt obişnuiţi turcii. Au 4 sau 5 stele, iar o cameră costă chiar şi 200 de euro pe noapte. În plus de la Istanbul sunt patru curse directe spre Constanţa, săptămânal. Delta Dunării a intrat şi ea printre preferinţele turiştilor din Turcia. 

Turcia e o ţară, ca şi populaţie, foarte mare, mai ales Istanbul, care are 20 de milioane de oameni, populaţie care e sătulă de trafic şi zgomote şi ar găsi liniştea în Delta Dunării.
 
Anul trecut, trei milioane de turişti străini şi-au petrecut vacanţa în România. Au cheltuit aici peste 6,5 miliarde de lei.

Subiecte în articol: turci club Mamaia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"