Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Hexi Pharma. Vești proaste pentru Uliana Ochinciuc, în pragul Crăciunului

Dosarul Hexi Pharma. Vești proaste pentru Uliana Ochinciuc, în pragul Crăciunului

de M.Z.    |   

În timp ce Parchetul General se pregătește să trimită dosarul firmei Hexi Pharma, cel privind diluarea dezinfectanților, în instanță, DNA i-a prelungit controlul judiciar Ulianei Ochinciuc, în ancheta evaziunii fiscale, potrivit Libertatea.ro.

Aceasta a fost partenera de viață a lui Dan Condrea, cel care controla companiile din jurul Hexi Pharma, mort într-un accident auto.

Procurorii DNA au transmis că au prelungit în decembrie pentru încă 60 de zile controlul judiciar pentru Uchinciuc. Conform măsurii, fosta parteneră de viață a lui Condrea nu poate ieși din țară fără acordul procurorului sau al unui judecător.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi