Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii "Îi place să se simtă complet stăpân asupra femeii. Obişnuia să mă sugrume" | Dezvăluirile unei foste iubite a lui Andrew Tate

"Îi place să se simtă complet stăpân asupra femeii. Obişnuia să mă sugrume" | Dezvăluirile unei foste iubite a lui Andrew Tate

O femeie din Marea Britanie susţine că a fost agresată și sugrumată de Andrew Tate.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Tânăra susține că a avut o relație amoroasă cu controversatul afacerist și crede că povestea sa le va fi de ajutor anchetatorilor.  Femeia a găsit curajul să vorbească despre tot ce i s-a întâmplat în timpul relației cu Andrew Tate, în cadrul unei emisiuni difuzate pe BBC Radio.

Sophie (numele nu este real - n.red.) spune că nu se consideră o victimă, întrucât ea a acceptat de bunăvoie să lucreze pentru firma de videochat a fraților Tate, iar în trecut mai lucrase în industria divertismentului pentru adulți. Adevărata problema a început în momentul în care așa-zisul ei iubit a devenit extrem de posesiv și violent.

Întreaga lor poveste de dragoste s-ar fi înfiripat pe Facebook. Tate a abordat-o complet din senin. În conversațiile ce păreau naturale și spontane, bărbatul ar fi fost foarte fermecător. Nimic nu i-ar fi dat femeii de bănuit că în spatele acestora se ascundeau mari semnale de alarmă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"M-a ademenit într-un fel să cred că este cineva în care puteam avea încredere și care dorea cu adevărat să construiască o legătură cu mine", spune Sophie. După ce o perioadă au stat de vorbă online, Sophie s-a decis că este timpul să îl cunoască în persoană. 

A fost de acord să își facă bagajele și să ia avionul către România, loc unde spera că își va întâlni dragostea vieții ei. 

"Mă aflam într-o etapă a vieții mele în care totul se simțea puțin cam plictisitor, iar ideea unei astfel de aventuri mi s-a părut atrăgătoare", a explicat femeia. Pe măsură ce relația lor părea să ia amploare, Sophie a început să-i facă regulat vizite lui Andrew Tate în România. El i-a spus mai întâi că vrea să fie iubita lui, apoi a început să-i ceară să lucreze pentru el. 

Unele iubite ale fraților Tate visau la căsătorie, iar Sophie este una dintre ele. A făcut tot ce-i cerea Andrew, în speranța că o va cere de nevastă. Deși nu vrea să își pună eticheta de victimă, își dă seama că în perioada petrecută alături de Andrew Tate a fost abuzată psihic și nu numai. 

"Este foarte dificil, pentru că nu mă simt ca o victimă - toate alegerile pe care le-am făcut au fost din propria mea voință.(...) Dar el știa ce face. În ce moment se transformă manipularea emoțională sau psihologică în a forța pe cineva să facă ceva?", se întreabă tânăra.

Citeşte şi: Imperiul fraților Tate, luat la puricat de BBC: "De la apartamentul modest din Săcele, la Bugatti, trabucuri și avioane private"

Într-un fel, magistrații români îi aprobă teoria și susțin că frații tăi au recrutat femei prin metoda seducției, le-au indus în eroare cu o falsă relație, lucru denumit de polițiști drept metoda "lover-boy". Victimele au fost ulterior forțate sau manipulate să lucreze în camerele lor de videochat. 

"De câteva ori mi-a spus: Ar trebui să o faci, ai câștiga o avere, dar nu trebuie să faci asta dacă nu vrei să o faci. Câștig destui bani. Dar el îmi reamintea mereu că opțiunea era acolo și a progresat în: Dacă mă iubești, ai face asta. Dacă îți pasă de mine, ai face-o...putem face toți acești bani. Şi în timp m-a făcut să mă gândesc poate că are dreptate, poate că ar trebui să o fac", a mai mărturisit Sophie.

Aceasta mai lucrase în industria de videochat, dar spune că adevărata ei temere a fost mereu să nu îl piardă. Câștigurile erau în jur de 800 de lire sterline pentru şase ore de muncă, din care Tate lua 50%. De-a lungul timpului, comportamentul lui Tate față de ea s-a înrăutățit. 

Femeia susține că el a devenit din ce în ce mai obsedat de control. Inițial îi cerea bani dacă ieșea undeva fără permisiunea lui. Apoi a trecut la violență fizică.

"A existat un oarecare dezacord...m-a lipit de perete și m-a pălmuit foarte tare, apoi mi-a spus că sunt o c***ă", își amintește femeia. Totodată, sexul a devenit extrem de brutal.

"Cea mai mare parte a violenței a fost sexuală, lucru care lui îi făcea mare plăcere. Îi place să se simtă complet stăpân asupra femeii și să simtă că le-ar putea lua viața în orice secundă. El obișnuia să mă sugrume, până la punctul în care am leșinat o dată și cred că atunci a intrat în panică", povestește Sophie. 

Declarațiile lui Sophie au fost transmise către frații Tate prin intermediul avocatei lor, însă inculpații au refuzat să facă vreun comentariu în acest sens.

Subiecte în articol: Andrew Tate
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are