Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime! Cetatea Şiriei, probabil, cel mai frumos loc din Banat

România la înălţime! Cetatea Şiriei, probabil, cel mai frumos loc din Banat

România la înălţime! Cetatea Şiriei, probabil, cel mai frumos loc din Banat
de S.T.    |    26 Iun 2014   •   17:13

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

Cetatea Şiriei, judeţul Arad

Odata ce ai ajuns aici, ai sentimentul ca nu mai vrei sa pleci niciodata de acolo. Linistea si panorama extraordinara peste toata Campia de Vest, te vor face sa strigi cu voce tare, UAU! Este, probabil, cel mai frumos loc din Banat. Cetatea Siria dateaza din sec. al XIII-lea, zidită pe Dealul Cetătii (496 m), de unde domină regiunea din jurul localitătii Șiria.

Rolul îndeplinit de cetate era strategic, de apărare si economic având arondate 110 sate. Arhitectura cetătii are câteva părti: corpul central clădit pe o stâncă de formă neregulată ovoidală cu diferente de nivel. La vest peretele este lung de 24 m, înalt si cu găuri. Spre nord se văd rămăsitele unui donjon (turn).


Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.


×
Subiecte în articol: România la înălţime Banat Siria
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close