Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime. Imagini spectaculoase cu mânăstirile Putna şi Sfântul Ioan cel Nou

România la înălţime. Imagini spectaculoase cu mânăstirile Putna şi Sfântul Ioan cel Nou

România la înălţime. Imagini spectaculoase cu mânăstirile Putna şi Sfântul Ioan cel Nou
de S.T.    |    15 Oct 2014   •   13:09

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor.

Mănăstirea Putna este un lăcaş monahal ortodox, unul din cele mai importante centre culturale, religioase şi artistice româneşti. A fost supranumită „Ierusalimul Neamului Românesc” (Mihai Eminescu).

Mănăstirea se află la 33 km nord-vest de oraşul Rădăuţi, în judeţul Suceava, în nordul Moldovei.

Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” este o mănăstire ortodoxă din România, construită în perioada 1514-1522 în oraşul Suceava. Ea se află situată pe strada Ioan Vodă cel Cumplit nr. 2, pe drumul spre Cetatea de Scaun a Sucevei. Biserica mănăstirii are hramurile Sfântul Gheorghe (sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie) şi Sfântul Ioan cel Nou (sărbătorit în fiecare an pe 24 iunie).


Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime Suceava
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close