Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime. Imagini spectaculoase cu satul Viscri, un sat înnobilat de prinţul Charles

România la înălţime. Imagini spectaculoase cu satul Viscri, un sat înnobilat de prinţul Charles

România la înălţime. Imagini spectaculoase cu satul Viscri, un sat înnobilat de prinţul Charles
de S.T.    |    05 Iun 2014   •   13:23
Antena 3 a început o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

Aflat în inima Transilvaniei, nu departe de Braşov, se află satul Viscri, care adăpostește una dintre cele mai spectaculoase biserici fortificate săseşti, de altfel fiind una din cele 6 înscrise în patrimoniul mondial UNESCO.

Viscri a devenit cunoscut în întreaga Europă după ce prinţul Charles a cumpărat o casă în 1996. Anual este vizitat de peste 15.000 de turişti, majoritatea străini.


Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime Brașov
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close