Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Alessandra Stoicescu: Mă îngrijorează rău cozile de la Chișinău. Mie mi-e teamă de o manevră

Alessandra Stoicescu: Mă îngrijorează rău cozile de la Chișinău. Mie mi-e teamă de o manevră

Alessandra Stoicescu: Mă îngrijorează rău cozile de la Chișinău. Mie mi-e teamă de o manevră
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    25 Mai 2014   •   20:57

Alessandra Stoicescu a mărturisit, duminică, la Antena 3, că este îngrijorată cu privire la modul în care s-a votat în Republica Moldova.

În emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu și Mihai Gâdea, jurnalista a fost întrebată dacă îi este teamă că voturile românilor din străinătate vor avea o influență covârșitoare asupra rezultatelor europarlamentare.

"Pe mine mă îngrijorează rău cozile de la Chișinău",  a spus realizatoarea emisiunii "100 de minute".

"Mai devreme, când eram în emisie, în intervalul orar 15.00 - 16.00, erau cozi și la Ambasada României, dar și la Institutul Cultural Român. Erau sute de oameni măcinați de nevoia de a vota. Sigur că acest lucru nu are cum să îmi miroasă a bine... Trebuie să vedem care a fost votul și pentru cine a venit votul de la Chișinău. Să nu uităm că Eba și Traian Băsescu au manifestat un interes constant pentru Republica Moldova. Mie mi-e teamă de o manevră", a mai spus Alessandra Stoicescu în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu și Mihai Gâdea.

UPDATE. Alegeri europarlamentare 2014. Prezenţa la ora 19:00 - 26,52%

Românii din Republica Moldova au format cozi uriașe încă de la prima oră la secţiile deschise la ambasada şi la consulatul României de la Chişinău. Oamenii care au venit la alegeri speră că votul lor va contribui la o atenție mai sporită a UE față de Republica Moldova.


Alegeri europarlamentare. Rezultate parţiale exit poll - ora 19.00



 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close