Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Liviu Dragnea: Pedeliştii vor să introducă în urne sute de mii de buletine ca să strige "fraudă"

Liviu Dragnea: Pedeliştii vor să introducă în urne sute de mii de buletine ca să strige "fraudă"

Liviu Dragnea: Pedeliştii vor să introducă în urne sute de mii de buletine ca să strige "fraudă"
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    07 Dec 2012   •   19:57

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la mitingul organizat la Sala Polivalentă din Craiova, prin care USL a dorit să marcheze sfârşitul campaniei electorale, că circulă informaţii potrivit cărora reprezentaţii PDL ar fi tipărit câteva sute de mii de buletine de vot pe care să le introducă duminică în urne pentru ca ulterior "să poată strige fraudă, fraudă".

"Dacă e vorba de tupeu, vreau să vă spun ceva important, oameni buni: de aseară au început să apară informaţii că pedeliştii au tipărit câteva sute de mii de buletine de vot pe care vor să le introducă în urne pentru a striga 'fraudă, fraudă'. Cer tuturor reprezentanţilor USL în secţiile de vot să fie atenţi la fiecare alegător câte buletine introduce în urnă. Cer tuturor preşedinţilor de secţii de vot să aibă grijă ca procesul electoral să se desfăşoare strict în conformitate cu prevederile legale şi, de asemenea, îi avertizez pe cei care, dacă informaţiile sunt corecte, au pus la cale această operaţiune, să înceteze, pentru că nu vor avea şansă de reuşită", le-a spus Liviu Dragnea celor circa 5.000 de membri USL prezenţi vineri la mitingul de la Craiova, la care a participat şi liderul socialiştilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda.

Ponta, la ultimul miting USL: Spuneţi-le oamenilor să iasă la vot, să ia ţara înapoi de la Băsescu

Dragnea a mai spus că pe 9 decembrie nu sunt alegeri oarecare, pentru că românii au de ales între două drumuri: "mai vrem să mergem pe un drum în care, atunci când în Sănătate nu se găseau medicamente, unul cheltuia miliarde pe creme şi unguente? Putem să mergem în continuare pe un drum pe care, în condiţiile date, fermierii români nu primeau ce le trebuie, nu-şi primeau drepturile, iar alţii se îngrăşau coordonând mafia importurilor de carne, mafia importurilor de legume şi fructe, iar noi puneam pe masa copiilor noştri legume şi fructe pline de otravă? Să mergem pe un drum pe care copiii noştri să aibă acces la educaţie, la viitor. (...) Să mergem către o ţară în care sănătatea devine un sistem modern, curat, sănătos, în care pacientul să fie tratat cu încredere, ştiind că acolo are toate şansele să iasă sănătos, spre o ţară în care agricultura este sursă de bunăstare pentru fermieri, în care tinerii să ştie că pot avea un loc de muncă bine plătit, în care îşi pot crea o familie, în care pensionarii să fie respectaţi pentru că au construit această ţară şi să primească o pensie decentă ca să-şi poată trăi viaţa până la capăt în demnitate. Pe 9 decembrie să nu mai riscăm ca această ţară să fie condusă prin dezbinare şi tupeu".


Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close