Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ponta, la ultimul miting USL: Spuneţi-le oamenilor să iasă la vot, să ia ţara înapoi de la Băsescu

Ponta, la ultimul miting USL: Spuneţi-le oamenilor să iasă la vot, să ia ţara înapoi de la Băsescu

Ponta, la ultimul miting USL: Spuneţi-le oamenilor să iasă la vot, să ia ţara înapoi de la Băsescu
de S.T.    |    07 Dec 2012   •   17:03

Uniunea Social Liberală a organizat vineri, la Craiova, ultimul miting din această campanie electorală, la acţiune luând parte preşedintele PSD Victor Ponta, liderul PNL Crin Antonescu şi preşedintele PC Daniel Constantin.

Co-preşedinţii USL au urcat pe scenă pe acordurile piesei Thunderstruck semnate de AC/DC.

Victor Ponta, liderul PSD, s-a adresat simpatizanţilor USL prezenţi la miting.


Iată cele mai importante declaraţii ale lui Ponta:

-Aţi făcut întreaga Oltenie roşu, galben şi albastru.

-Am câştigat în 10 iunie şi în Olt, şi la Slatina, am câştigat şi la Vâlcea, la Gorj, la Mehedinţi şi mi-aţi făcut o mare bucurie câştigând nu doar Doljul, ci şi Craiova

-Astăzi am inaugurat aeroportul regional, am inaugurat centrul de primiri de urgenţe care a primit un elicopter SMURD.

-Astăzi am anunţat pornirea licitaţiei pentru Craiova-Piteşti şi astăzi m-am gândit la cât am putut să facem în aceste 7 luni pentru oamenii din Oltenia, pentru cei din Slatina, acolo unde s-au creat noi locuri pe muncă, pentru cei din Vâlcea, acolo unde oamenii lui Băsescu, Videanu, Boureanu, Dan Diaconescu, au încercat să bage în faliment Oltchimul, pentru Mehedinţi, pentru Dolj, pentru Gorj.

-Pregătiţi-vă pentru duminică, spuneţi-le oamenilor să iasă la vot, să ia ţara înapoi de la Băsescu şi de la oamenii lui.

-Vom câştiga duminică şi ne vom face datoria.


Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close