Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Surse: Rezultatul uluitor pe care l-a obţinut Becali la alegerile parlamentare. Ce mesaj i-a transmis lui Băsescu

Surse: Rezultatul uluitor pe care l-a obţinut Becali la alegerile parlamentare. Ce mesaj i-a transmis lui Băsescu

Surse: Rezultatul uluitor pe care l-a obţinut Becali la alegerile parlamentare. Ce mesaj i-a transmis lui Băsescu
de O.P.    |    10 Dec 2012   •   09:11

Controversata candidatură a lui Gigi Becali a avut rezultate surprinzătoare. Europarlamentarul, candidat pentru un mandat de deputat în Sectorul 6 din Capitală, ar fi obţinut 65% din voturi, potrivit unor surse din partid, citate de Gândul.info.

ALEGERI PARLAMENTARE. Votarea s-a încheiat peste tot în lume. "Băsescu va chema marţi sau miercuri partidele la consultări"

Gigi Becali s-a luptat pentru voturile cetăţenilor cu Gheorghe Udrişte, din partea ARD, Orban Mikls din partea UDMR şi Mircea Chelaru din partea PP-DD.

Mai mult, într-o emisiune televizată, Gigi Becali i-a transmis şi un mesaj preşedintelui: "Îi transmit domnului Băsescu şi îl rog din inima mea, din sufletul meu, să fie înţelept şi să facă pace, să termine cu comportamentul de mahala, de golan. Dacă nu îl desemnează pe Victor Ponta prim-ministru va fi suspendat", a declarat Becali.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close