Antena 3 CNN Coronavirus O asistentă din Italia surprinsă când îmbrăţişează un bebeluș cu COVID-19. „M-am apropiat să-l consolez”

O asistentă din Italia surprinsă când îmbrăţişează un bebeluș cu COVID-19. „M-am apropiat să-l consolez”

Camerele de supraveghere de la un spital din Italia au surprins momentul în care o asistentă medicală îmbrăţişează un bebeluş cu COVID-19 pentru a-l consola.

O asistentă din Italia surprinsă când îmbrăţişează un bebeluș cu COVID-19. „M-am apropiat să-l consolez”
Sursa foto: CentroPagina.it
de Claudia Popovici    |    07 Apr 2021   •   23:48

Micuțul Matteo a fost internat pe 3 martie în urma unor probleme intestinale. El a rămas singur într-un salon, după ce a fost confirmat cu COVID-19. Imaginea cu asistenta îmbrăcată într-un combinezon de protecţie COVID-19 şi bebeluşul într-un pat de spital a devenit virală pe rețelele de socializare din Italia.

„Nu m-am gândit de două ori, m-am apropiat să-l consolez. Părea că are nevoie de contact uman și nu m-am gândit de două ori, am tras bara în jos și am stat lângă el", a spus asistenta pentru presa locală.

Gestul ei a fost lăudat de sute de persoane

 „Am primit atât de multe complimente, iar cineva mi-a scris: „Katia bună, continuă”. În fotografie eram eu, dar toți colegii mei au făcut același lucru în toată perioada în care copilul a fost internat în spital”, a mărturisit asistenta.

Imaginea a fost trimisă şi mamei bebelușului, la rândul ei infectată cu COVID-19, pentru a o asigura că micuțul de 7 luni este în siguranță şi bine îngrijit, notează CentroPagina.it.

Părinții copilului au trimis o scrisoare de mulțumire medicilor din secție, pentru umanitatea arătată față de fiul lor.

×
Subiecte în articol: bebelus copil asistenta COVID-19 Italia
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close