Antena 3 CNN Coronavirus Institutul de Boli Infecțioase 'Matei Balș' a atins capacitatea maximă pentru pacienții cu COVID-19

Institutul de Boli Infecțioase 'Matei Balș' a atins capacitatea maximă pentru pacienții cu COVID-19

Explozia de îmbolnăviri cu noul coronavirus din ultimele zile a dus la aglomerarea Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”. Institutul „Victor Babeș” anticipează, de asemenea, că va atinge capacitatea maximă până la sfârșitul săptămânii.

Institutul de Boli Infecțioase 'Matei Balș' a atins capacitatea maximă pentru pacienții cu COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Maria Teodorescu    |    18 Iun 2020   •   18:10

Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” a atins capacitatea maximă şi nu mai poate face internări cu bolnavi de COVID-19. Toate cele 640 de locuri sunt ocupate, relatează Digi 24.

La Institutul „Victor Babes” sunt 450 de locuri, din care mai sunt libere 150, însă conducerea unității sanitare se așteaptă ca până la finalul acestei săptămâni să fie ocupate toate locurile, pentru că vin mulţi pacienți și, în plus, sunt preluați pacienți și de la alte spitale, așa cum este cazul Spitalului Colentina.

România a înregistrat 320 de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, iar bilanţul a urcat la 23.080 de cazuri. Doar în București au fost raportați până acum 2.571 de 
pacienți pozitivi.

×
Subiecte în articol: coronavirus

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close