Antena 3 CNN Coronavirus Mărturia unei paciente cu Covid-19, internată la Terapie Intensivă: Am fost foarte norocoasă că am ajuns aici. Despre ce spital este vorba (VIDEO)

Mărturia unei paciente cu Covid-19, internată la Terapie Intensivă: Am fost foarte norocoasă că am ajuns aici. Despre ce spital este vorba (VIDEO)

O pacientă infectată cu Covid-19, internată la Terapie Intensivă la Spitalul militar ROL 2, a fost de acord să împărtășească prin ce a trecut de când a aflat nedoritul diagnostic. Alături de ea au fost colonel medic dr. Narcis Tănase, medic primar ATI, coordonatorul nucleului 1, locotenent-colonel medic dr. Adrian Tuță, medic specialist ATI și asistent medical Florentina Ciobanu.

 Mărturia unei paciente cu Covid-19, internată la Terapie Intensivă: Am fost foarte norocoasă că am ajuns aici. Despre ce spital este vorba (VIDEO)
30 Apr 2020   •   22:09

„Mi-a fost foarte rău. În momentul în care am ajuns aici, am început să mă simt din ce în ce mai bine. Astăzi am putut să mă ridic singură, să merg până la toaletă. Am venit cu moralul la pământ, iar acești oameni au fost toată noaptea lângă mine (...) pentru a depăși această boală care este foarte grea. (...) Eu am fost un pic mai norocoasă că am ajuns aici.”

„Ne-a dat Dumnezeu o greutate, o povară, să purtăm un echipament prin care nu ne recunoaștem, dar ne-a dat și înțelepciunea de a citi în ochii celui de lângă noi toate sentimentele pe care le trăiește celălalt”, mărturisește emoționată una dintre doctorițe.

Pacienta le recomandă tuturor oamenilor să se protejeze cât mai bine și să ia în serios această boală.

Doctorii de la Spitalul Militar ROL 2 spun că pacienta din imagini a avut un parcurs remarcabil, deși ajunsese într-o stare severă după ce dezvoltase o pneumonie.

Mărturia unei paciente de la Spitalului Militar ROL 2

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close