Antena 3 Coronavirus Ministrul Educației: „Scenariul acesta al înghețării anului școlar nu este luat în calcul. Exclus să amânăm examenele”

Ministrul Educației: „Scenariul acesta al înghețării anului școlar nu este luat în calcul. Exclus să amânăm examenele”

de S.T.    |    23 Mar 2020   •   12:12
Ministrul Educației: „Scenariul acesta al înghețării anului școlar nu este luat în calcul. Exclus să amânăm examenele”
Sursa foto: Gov.ro

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, luni, că este exclus ca elevii să repete anul din cauza pandemiei de coronavirus.

„Scenariul acesta al înghețării anului școlar nu este luat în calcul”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie, pentru edupedu.ro.

Anunțul vine după ce vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că există trei scenarii în privința anului școlar, unul fiind repetarea acestuia.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că „în ceea ce-i privește pe elevii care trebuie să susțină examenele de Evaluare Națională, Bacalaureat sau studenții care trebuie să își susțină licența, MEC va prezenta săptămâna aceasta variantele posibile pe care le ia în calcul în situația în care se va prelungi această stare de urgență”.

Este exclus ca printre variantele luate în calcul de Ministerul Educației să fie anularea examenelor din acest an, a declarat Monica Anisie, pentru edupedu.ro.

×
Subiecte în articol: ministrul educatiei an şcolar

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close