Antena 3 CNN Coronavirus Rică Răducanu, după vindecarea de COVID-19: "Boala este rea. A fost beleaua de pe lume. Soţia încă nu e foarte bine"

Rică Răducanu, după vindecarea de COVID-19: "Boala este rea. A fost beleaua de pe lume. Soţia încă nu e foarte bine"

Rică Răducanu se declară fericit că a scapăt de COVID-19. El speră ca toată această pandemie să treacă mai repede pentru că vrea să își sărbătorească cei 75 de ani fără restricţii.

Rică Răducanu, după vindecarea de COVID-19: "Boala este rea. A fost beleaua de pe lume. Soţia încă nu e foarte bine"
de Claudia Popovici    |    30 Mar 2021   •   17:37

Rică Răducanu și soția au fost internați la Spitalul “Victor Babeș” din București în luna ianuarie, după ce ambii au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Fostul mare portar al Rapidului a avut formă ușoară a bolii, însă soția sa a fost transferată în stare gravă la ATI.

"Boala asta e rea"

După experiența cu COVI-19, Rică Răducanu spune că "boala asta e rea si, pentru cine mai are si alte boli, e si mai rău. Nu mi-a fost foarte greu, eu am stat in spital, dar nu am avut mari simptome.

„Soția încă nu e foarte bine, a stat o luna în spital”

Sper sa scăpam cat mai repede de aceasta boala. La 10 mai poate se da drumul la toate, sa aduc lăutarii, ca tot fac 75 de ani. A fost beleaua de pe lume sa stau singur acasă, când era soția in spital, m-au luat toate gândurile. Soția încă nu e foarte bine, a stat o luna in spital", a declarat Rică Răducanu la Pro TV.

În vârsta de 74 de ani, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în echipa națională. Fostul internațional şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid. 

×
Subiecte în articol: Rică Răducanu COVID-19 vindecare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close