Antena 3 Coronavirus Dr. Simin Florescu trage un semnal de alarmă: 'Spitalul e plin, terapia intensivă colmatată!'

Dr. Simin Florescu trage un semnal de alarmă: 'Spitalul e plin, terapia intensivă colmatată!'

de Alin Tarnovschi    |    18 Iun 2020   •   22:12
Dr. Simin Florescu trage un semnal de alarmă: 'Spitalul e plin, terapia intensivă colmatată!'
Sursa foto: Facebook / Simin Aysel Florescu

Dr. Simin Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale "Dr. Victor Babes" din București, a tras un semnal de alarmă, printr-o postare pe Facebook, cu privire la numărul tot mai mare de infectări de coronavirus.

"Ne-am relaxat. Toată lumea e fericita. Unii cred ca boala asta nici nu a existat vreodată. Ei bine, exista. Si e din ce în ce mai multa......Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale "Dr. Victor Babes " din București e plin.

Nu mai prididim cu internarile, vin grupuri de zeci de persoane depistate in comunitate in București, zilnic, Călărași, Roșiori, Giurgiu, etc. Colegii din DSP cauta locuri in spital.

Noi primim cât timp inca mai putem asigura un flux externare-internare, dar în condițiile astea, deja suntem plini. Terapia intensiva e colmatata, spitalul plin, medicii și asistentele in acțiune maxima. E PLIN.

Nici la inceput nu a fost asa....... pe scurt azi: 2200 externați, 1700 confirmați. Boala exista și poate fi atât de gravă cum nu va închipuiți", a scris dr. Simin Aysel Florescu pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close