Antena 3 CNN Deziluzia optică Deziluzia optică: Agentul telefonic

Deziluzia optică: Agentul telefonic

Deziluzia optică: Agentul telefonic
09 Dec 2015   •   19:11

Agentul telefonic. Procurorii susțin că fata lui Gheorghe Nichita, primarul Iașiului, a asistat la percheziția făcută la domiciliul tatălui și a ascuns documente și o agendă în pantaloni. Cred că avea pantaloni cu turul jos, să încapă. Din ăia bufanți, că dacă avea pantaloni scurți nu ajungea la câte documente și agende avea Nichita.

De când îi umblase nevasta în telefon, ținea numerele în agendă. Ținea numerele în agendă, pentru că suna amanta pe fix, să vadă dacă este acasă. Nu avea încredere în Poliția locală. Ca să-și găsească amanta, nu folosea agentul de poliție, ci agentul telefonic, era crai de Curtea veche. La câți bani zic procurorii că a luat de la UTI, puteau și ăia de la UTI să îi facă lui Nichita o agendă electronică.
 
Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.

×
Parteneri
Iranul atacă Israelul în câteva ore, anunţă Wall Street Journal
x close