Antena 3 CNN Deziluzia optică Deziluzia optică: Mai bine bogat decât comunist

Deziluzia optică: Mai bine bogat decât comunist

Deziluzia optică: Mai bine bogat decât comunist
07 Noi 2015   •   00:19

După ce, în '90, spunea că mai  bine e mort decât  comunist, Marian Munteanu a ajuns, la un moment dat, candidat la presedintie din partea PUNR - PNR partidul lui Virgil Măgureanu. Căci, odată cu vârsta, a venit şi înţelepciunea: mai bine mort decât comunist, dar parcă şi mai bine bogat.

Marian Munteanu, un student pe care cel mai mult il asculta domn profesor magureanu si Virgil magureanu , un profesor care -i batea pe studenti de-i asculta cu urechea.Poate jurnalista care l-a intrebat pe Marian Munteanu daca a fost in Piata Universitatii a vazut aceasta poza si a crezut ca Marian Munteanu si Virgil Magureanu erau colegi.E bine , cei doi au devenit colegi ceva mai tarziu,cand Marian Munteanu a trecut de partea cealalta a timpanului.


Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.
 
O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.




×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close