Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident pe A1: Doi oameni au murit, după ce un şofer a circulat 30 de kilometri pe contrasens (VIDEO)

Grav accident pe A1: Doi oameni au murit, după ce un şofer a circulat 30 de kilometri pe contrasens (VIDEO)

Grav accident pe A1: Doi oameni au murit, după ce un şofer a circulat 30 de kilometri pe contrasens (VIDEO)
Sursa foto: ambulanta
23 Feb 2010   •   11:18

Doi oameni au murit şi alţi patru au fost grav răniţi într-un accident rutier petrecut pe autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce un şofer a circulat mai bine de 30 de kilometri pe contrasens.

Accidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 64 de ani care a intrat cu Dacia pe care o conducea pe contrasens, cel mai probabil din greşeală. Maşina acestuia s-a ciocnit cu au alt autovehicul, care circula regulamentar.

"Urmează să stabilim la ce kilometru a intrat şoferul pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, circulând pe contrasens, iar primele cercetări arată că nu este vorba despre teribilism, ci despre o greşeală", a declarat comisar şef Emil Buican, şeful Poliţiei Rutiere A 1, potrivit Mediafax.

Bărbatul care a provocat accidentul, precum şi pasagerul din dreapta sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, au murit pe loc. Cele patru persoane aflate în maşina care circula regulamentar au fost grav rănite, fiind transportate la Spitalul Orăşenesc din Găeşti şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Posibil scenariu pentru accident
Confom Mediafax, accidentul s-a produs la kilometrul 77 al sensului spre Piteşti al autostrăzii A1, undeva în dreptul intersecţiei cu DJ702A care duce la Ciupa-Mânciulescu. Deşi poliţiştii nu au încă date cu privire la zona exactă în care şoferul Daciei a intrat pe autostradă, există două posibilităţi ce pornesc de la informaţia că bărbatul de 64 de ani a circulat 30 de kilometri pe contrasens.

Astfel, şoferul ar fi putut intra greşit pe autostradă chiar în zona oraşului Piteşti sau pe drumul care face legătura dintre DN61 şi A1 în dreptul localităţii Corbii Mari. Aici sunt cele mai mari şanse ca şoferul să fi încurcat intrarea pe autostradă, dacă el nu a mers până la capătul bretelei ci a intrat direct pe A1, pe sensul pe care în mod normal se face ieşirea de pe autostradă.


Click pe poza pentru a mari

30 DE KILOMETRI PE CONTRASENS


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: autostrada contrasens
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close