Antena 3 Economic Auto Honda a prezentat la Los Angeles FIT EV, un concept electric

Honda a prezentat la Los Angeles FIT EV, un concept electric

de Antena3.ro    |    18 Noi 2010   •   17:06
Honda a prezentat la Los Angeles FIT EV, un concept electric

Honda a prezentat, joi, la Salonul Auto de la Los Angeles, în premieră mondială, conceptul de vehicul electric alimentat cu baterii Fit EV şi o platformă de tip hibrid plug-in destinată vehiculelor de dimensiuni medii şi mari. Ambele fac parte din strategia Honda Electric Mobility Network pentru reducerea emisiilor CO2.

Conceptul Fit EV indică direcţia urmată în privinţa design-ului pentru modelul electric de serie Fit EV, care va fi prezentat în Stetele Unite şi Japonia în 2012. Honda Fit EV este concepută pentru a satisface nevoile zilnice ale celor care locuiesc în mediul urban şi poate adăposti până la cinci pasageri.Fit EV va fi propulsat cu ajutorul unui acumulator litiu-ion şi un motor electric coaxial. În afara acestor informaţii, nu se mai ştie mare lucru despre partea tehnică a maşinii, doar că viteza maximă pe care o va atinge versiunea de serie va fi de 144 km/h.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close