Antena 3 CNN Economic Auto Honda Insight facelift se îndreaptă spre Frankfurt

Honda Insight facelift se îndreaptă spre Frankfurt

Honda Insight facelift se îndreaptă spre Frankfurt
Sursa foto: Foto: Honda
03 Sep 2011   •   09:35

Honda a anunţat facelift-ul modelului Insight, principalul rival al lui Prius, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt de luna aceasta. Compania japoneză susţine că hibridul are acum emisii C02 mai scăzute, de 96 g/km, iar consumul de carburant a fost şi el ameliorat prin îmbunătăţirea aerodinamicii, creşterea eficienţei trenului de rulare, reducerea frecărilor în interiorul motorului, cutia de transmisie CVT şi un sistem de climatizare cu o izolare termică mărită.

Schimbările în design-ul exterior al maşinii sunt subtile, însă includ o nouă grilă frontală, un spoiler posterior mai subţire, iar vizibilitatea în partea din spate a fost îmbunătăţită prin modificarea unor elemente ale hayonului şi micşorarea motorului de la ştergătorul lunetei.

Confortul şi stabilitatea au fost îmbunătăţite prin modificări ale setărilor motorului şi suspensiei. Dotările din interior au fost de asemenea îmbunătăţite, cu o notă de calitate ridicată. Mai multe detalii despre Honda Insight 2012 vor fi anunţate la lansare.


×
Subiecte în articol: honda
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close