Antena 3 CNN Economic Auto Lamborghini renunţă la construcţia unui SUV, dar ia în calcul producţia lui Estoque

Lamborghini renunţă la construcţia unui SUV, dar ia în calcul producţia lui Estoque

Lamborghini renunţă la construcţia unui SUV, dar ia în calcul producţia lui Estoque
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
06 Dec 2010   •   16:56

Stephan Winkelmann, şeful Lamborghini, a infirmat zvonurile privind construcţia unui SUV, cel puţin pentru viitorul imediat. „Chiar nu avem de ales atunci când vine vorba despre un model în plus: un SUV sau un model cu patru uşi şi patru locuri. Iar pentru mine un SUV primeşte un nu categoric. Nu există în segmentul nostru de preţ şi nu este o adevărată maşină de lux”, a declarat Winkelmann într-un inteviu acordat publicaţiei AutoCar, citat de Worldcarfans.com.

„Avem oportunităţi în afara afacerilor cu supermaşini, şi am arătat acest lucru prin Estoque. Am primit un răspuns mai entuziast în acest sens decât ne aşteptam”, a continuat el. În privinţa posibilităţii construcţiei unui anumit model cu patru locuri, Winkelmann a precizat că un model cu patru uşi ar aduce noi clienţi mărcii, având în vedere că ar avea ca ţintă oameni care caută ceva mai practic decât o supermaşină cu două uşi.

Potrivit unor surse, Lamborghini ar urmări cu atenţie Aston Martin Rapide, iar dacă modelul continuă să fie un succes, compania ar putea să ia în calcul lansarea lui Estoque.

×
Subiecte în articol: lamborghini
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close