Antena 3 CNN Economic Auto Lucrări de mântuială. Drumul Naţional 73 Piteşti-Braşov este plin de gropi. Şoferii îşi DISTRUG maşinile

Lucrări de mântuială. Drumul Naţional 73 Piteşti-Braşov este plin de gropi. Şoferii îşi DISTRUG maşinile

Lucrări de mântuială. Drumul Naţional 73 Piteşti-Braşov este plin de gropi. Şoferii îşi DISTRUG maşinile
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    27 Feb 2012   •   20:35

Şoferii care merg pe Drumul Naţional 73 Piteşti - Braşov sunt nevoiţi să facă slalom printre craterele din asfalt. Această şosea a devenit un adevărat coşmar pentru cei care ajung cu maşinile distruse în service. Sunt sute de gropi în carosabil, iar pe unele porţiuni s-au format adevărate capcane mortale. Şoferii sunt nevoiţi de cele mai multe ori să intre chiar pe contrasens pentru a le ocoli.

În fiecare an reprezentanţii de la Drumuri Naţionale au executat pe această şosea lucrări de mântuială şi nu numai şoferii au ajuns la limita răbdării, ci şi poliţiştii de la Rutieră.

Conducătorii auto au făcut zeci de sesizări către autorităţi, iar poliţştii au reacţionat. Aceştia au amendat Secţia de Drumuri Naţionale Piteşti, iar la puţin timp drumarii au ieşit la treabă.

Dacă nu se va repara drumul,  poliţiştii spun că  vor mai amenda secţia de drumuri, însă de data aceasta cuantumul ar putea fi mult mai mare.

×
Subiecte în articol: gropi contrasens
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close