Antena 3 CNN Economic Auto Mazda6 cu facelift va fi prezentată în premieră mondială la Geneva (FOTO)

Mazda6 cu facelift va fi prezentată în premieră mondială la Geneva (FOTO)

Mazda6 cu facelift va fi prezentată în premieră mondială la Geneva (FOTO)
26 Ian 2010   •   12:02

Mazda6 primeşte un facelift, a anunţat marţi producătorul japonez, care a precizat şi că noua versiune a modelului va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva care va avea loc în martie.

Retuşurile efectuate la Mazda6 includ noi faruri şi stopuri cu o tentă sport. Şasiul este şi el nou, printre celelate elemente noi aduse de aces model numărându-se o serie de sisteme de siguranţă activă, precum luminile frontale adaptive, care urmăresc drumul, şi asistenţa la urcarea unui deal (hill-launch assist).

Pentru acest model vor fi disponibile şase motoare, inclusiv unul puternic, pe benzină, DISI, de 2.0 litri, care se laudă cu emisii mai scăzute şi eficienţă la consumul de combusitibil, în comparaţie cu predecesorul său.

Două propulsoare îmbunătăţite de 1,8 respectiv 2,5 litri completează gama motorizărilor ce utilizează benzina. Pe partea diesel-urilor este inclus unul turbo MZR-CD de 2,2 litri ce poate dezvolta trei categorii de putere situate între 129 şi 180 cai, potrivit producătorului. Emisiile de CO2 şi eficienţa în privinţa consumului de combustibil au fost îmbunătăţite şi la aceste propulsoare.

Mazda6 cu facelift va intra în showroom-urile europene din această primăvară.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mazda salonul auto de la geneva
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close