Antena 3 CNN Economic Auto Microbuz izbit de un TIR în Constanţa. Patru persoane au murit, patru au fost rănite

Microbuz izbit de un TIR în Constanţa. Patru persoane au murit, patru au fost rănite

Microbuz izbit de un TIR în Constanţa. Patru persoane au murit, patru au fost rănite
12 Feb 2010   •   17:40

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri pe DN 22C, la intrarea în localitatea Poarta Albă din judeţul Constanţa.

Un microbuz s-a izbit de un TIR. Patru persoane au decedat în urma tragicului eveniment rutier şi alte patru persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, potrivit Mediafax. Toţi cei care au murit se aflau în microbuz. Şoferul TIR-ului a fost şi el rănit. În microbuz călătoreau şapte muncitori care se întorceau de la locul de muncă, şi şoferul. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean din Constanţa.

"Accidentul a avut loc la ora 17:10, pe Drumul Naţional 22C, Constanţa-Cernavoda. Din primele cercetări se pare că una dintre maşini a evitat o altă maşină care a avut o explozie la roată. Traficul este blocat în acest moment", a declarat Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic.

La intrarea în localitatea Poarta Albă, dinspre Constanţa, unui autocamion din Vâlcea ce se deplasa de la Constanţa către Medgidia i-a sărit o roată în urma unei defecţiuni, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Constanţa, Carmen Şerbănescu. Roata a fost lovită de un alt autovehicul de mare tonaj, care se deplasa în sens opus spre Constanţa, şoferul acestuia pierzând controlul volanului. TIR-ul a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul în care se aflau şoferul şi şapte pasageri. Patru persoane din microbuz au murit pe loc, iar alte patru au fost rănite, În urma impactului.

În zonă, la momentul producerii accidentului a fost şi ceaţă densă. Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul şi urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea lui.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: microbuz accident microbuz
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close