Antena 3 CNN Economic Auto Un autoturism s-a ciocnit frontal cu un microbuz. O tânără a murit în urma accidentului

Un autoturism s-a ciocnit frontal cu un microbuz. O tânără a murit în urma accidentului

Un autoturism s-a ciocnit frontal cu un microbuz. O tânără a murit în urma accidentului
02 Dec 2009   •   11:14

Un grav accident rutier, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism, a avut loc marţi seară între localităţile Simeria şi Deva, pe DN7. O tânără de 22 de ani a murit şi alte şase persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier, doi dintre aceştia fiind internaţi în spital, potrivit Mediafax.

Autoturismul circula cu viteză, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un microbuz cu pasageri. Autoturismul se îndrepta spre Deva, iar microbuzul transporta şase pasageri spre Braşov. Tânăra de 22 de ani, care a decedat, se afla în autoturism. Şoferul şi un alt pasager au fost internaţi în spital.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 24 de ani, este cel considerat vinovat în urma primelor cercetări efectuate. Maşina condusă de tânăr circula cu viteză, a frânat în momentul în care trecea peste calea ferată, a intrat pe contrasens, a derapat şi a intrat frontal în microbuz.

Patru persoane aflate în microbuz au suferit diverse traumatisme. "Din verificările Poliţiei, şoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, din Deva, nu avea permis de conducere auto", a declarat, miercuri, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident microbuz accident rutier
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close