Antena 3 CNN Economic Auto Ziaristul Cornel Nistorescu a accidentat două persoane aflate pe o motocicletă

Ziaristul Cornel Nistorescu a accidentat două persoane aflate pe o motocicletă

Ziaristul Cornel Nistorescu a accidentat două persoane aflate pe o motocicletă
07 Dec 2008   •   10:12

O maşină de teren a întors fără să se asigure pe strada Lascar Catargiu şi a lovit o motocicletă pe care se deplasau doi tineri. Victimele au fost duse la spital, starea lor fiind destul de gravă. Potrivit informaţiilor, cel care a provocat accidental nu este nimeni altul decât omul de presă Cornel Nistorescu, aflat la volanul unui BMW X5.
Accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate şi întoarcere prin loc nepermis a unui BMW X5 cu nr. B 57 DUC, condus de omul de presă Cornel Nistorescu.
Motocicleta implicată în accident este o Honda CBR 600 F de culoare argintie cu nr. B 73 UGW. Pe motocicleta se aflau un bărbat în vârstă de 34 de ani, pasagerul fiind o tânără de 24 de ani.
Potrivit martorilor oculari, Nistorescu se afla la semaforul de la Lemnea, în sensul de mers spre Romană şi a întors BMW-ul pe trecerea de pietoni din dreptul străzii Sevastopol / Grigore Alexandrescu pentru a se încadra spre Piaţa Victoriei.
Prin această această manevră a încălcat scuarul, a trecut peste banda trei şi a intrat pe banda a doua unde a lovit motocicleta care se deplasa regulamentar. Motocicleta s-a oprit pe banda 1 la doar 10 metri de locul impactului unde a rămas şi motociclistul.
De precizat că timp de timp de 20 de minute până a venit salvarea şi încă 40 minute cât au durat cercetările la faţa locului, Cornel Nistorescu nu s-a dat deloc jos din maşina implicată în accident pentru a se interesa de starea tinerilor aflaţi pe motor.
Bărbatul care conducea motocicleta, Tiberiu Florescu, a suferit o ruptură de bazin. Andreei Frunză, pasagera de pe motocicletă, a suferit o intervenţie chirurgicală prin care i-a fost extirpată o bucată de splină, însă a depăşit starea critică.
Poliţia a reţinut permisul jurnalistului Cornel Nistorescu şi a emis pe numele acestuia un dosar de cercetare penală

Sursa foto: motociclism.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: motocicleta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close