Antena 3 Economic Banci Clienţii uneia dintre cele mai mari bănci din România, anunţaţi că nu îşi vor putea folosi cardurile

Clienţii uneia dintre cele mai mari bănci din România, anunţaţi că nu îşi vor putea folosi cardurile

14 Oct 2016   •   19:52
Clienţii uneia dintre cele mai mari bănci din România, anunţaţi că nu îşi vor putea folosi cardurile
Sursa foto: sursa foto: pixabay.com

Clientii ING Bank nu vor putea folosi cardul la cumpăraturi, să scoată bani de la ATM-uri sau să folosească serviciul Home'Bank în acest week-end, scrie Gândul.

Mai exact, clientii ING Bank nu vor putea utiliza cardurile, sâmbătă, între 1.00 şi 4.00. Aceleaşi restricţii vor fi aplicate şi pe data de 23 octombrie, în acelaşi interval orar.

ING şi-a anunţat clienţii că a început un proces etapizat de înlocuire a echipamentelor şi de suplimentare a capacităţii de procesare şi stocare a datelor, potrivit gândul.info.

La începutul lunii septembrie, unele servicii ING au funcţionat cu dificultate iar pe 10 septembrie un test al sistemului de stingere a incendiilor a făcut indisponibile reţeaua de bancomate, sistemele de acceptare a cardurilor ING şi serviciul Home'Bank.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
ING
Parteneri
x close