Antena 3 CNN Economic Banci RBS, banca sponsorizată de contribuabili, vrea petreceri cu karaoke la sediul din Londra

RBS, banca sponsorizată de contribuabili, vrea petreceri cu karaoke la sediul din Londra

RBS, banca sponsorizată de contribuabili, vrea petreceri cu karaoke la sediul din Londra
Sursa foto: RBS
12 Noi 2009   •   16:47

Executivii băncii britanice Royal Bank of Scotland au trimis autorităţilor o cerere pentru a putea servi alcool începand de la 7 dimineaţa şi pentru a ţine evenimente de karaoke la toate cele opt etaje ale sediului central din Londra pe timpul Crăciunului, scrie The Telegraph.

Cererea vine la câteva zile după ce banca a primit o noua tranşă din banii contibuabililor, de 33,5 miliarde lire sterline, aducând valoarea totală a ajutorului guvernamental la 50 miliarde lire sterline. Totodată, banca a anunţat că va concedia încî 3.700 de angajaţi.

Eddy Weatherill, de la Independent Banking Advisory Service, a spus: "De ce au nevoie de o licenţă pentru a consuma alcool 365 zile pe an? Pentră că este mai degrabă un club de lux decât o bancă. Trebuie să ştie că toţi îi aşteaptă pentru a le arunca ouă în faţă, dar, cu toate acestea, cer permisiunea pentru a servi şampanie şi karaoke. Nu încetează să mă uimească pe mine şi pe publicul larg. Vor încerca să se ascundă, dar este clar ceea ce se întâmplă. Într-un final, totul va fi plătit din banii contribuabililor".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: RBS banca
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close