Antena 3 CNN Economic Biz News 3 beneficii ale parteneriatului cu un serviciu de tip Card Cadou

3 beneficii ale parteneriatului cu un serviciu de tip Card Cadou

3 beneficii ale parteneriatului cu un serviciu de tip Card Cadou
10 Dec 2018   •   13:52

Orice program de motivare a angajatilor, daca este bine planificat, le ofera acestora atat flexibilitate, cat si entuziasmul necesar. Astfel, la nivelul de management, se incearca mereu gasirea unei solutii potrivite pentru a le oferi angajatilor o prima memorabila, care sa ii motiveze in activitatile atat de importante pentru companie.

De o buna perioada de timp, o mare parte a cadourilor de sarbatori pentru firme se comanda direct online. Din acest motiv, un Card Cadou daruit angajatilor este cea mai eficienta metoda pentru a stimula eficienta, dar si lucrul in echipa.

Asadar, colaborarea cu un serviciu de tip Card Cadou iti ofera posibilitatea de a-ti manifesta in cel mai practic mod aprecierea fata de munca depusa de angajatii tai pe tot parcursul anului. Astfel, ii poti oferi libertate totala angajatului pentru a-si cumpara orice doreste, cand doreste. De asemenea, un Card Cadou poate fi personalizat cu un mesaj de apreciere pentru angajati, fiind in acelasi timp usor de comandat, depozitat si distribuit.

Iata care sunt cele mai vizibile trei avantaje pe care le aduce parteneriatul cu un serviciu online Card Cadou:

1. Este foarte usor de folosit

Vanzarile online au crescut imens in ultimii ani, cu o cifra estimata pe 2018 de 123.4 miliarde de dolari! Datorita serviciilor online din ce in ce mai bine puse la punct, angajatii vor putea folosi cu usurinta un Card Cadou, in oricare din magazinele partenere! Asiguri astfel un impact in viata echipelor tale, iar daca alegi si perioada Craciunului pentru a darui un Card Cadou, angajatii tai vor fi mai motivati in noul an!

De asemenea, cei mai multi angajati iau in calcul si valoarea acestui Card Cadou, fiind impresionati de propriile performante de pe parcursul intregului an. Astfel, cardul cadou are un impact pozitiv si direct asupra bugetului rezervat shopping-ului, pentru fiecare angajat in parte. Mai mult, un card cadou, oferit cu ocazia sarbatorilor de iarna, este neimpozabil, in anumite conditii, ceea ce constituie un avantaj major pentru compania ta.

2. Gratificare instanta

De indata ce intra in posesia beneficiarului, un Card Cadou devine activ. Acesta poate fi folosit atat online, cat si fizic, pentru achizitionarea bunurilor preferate. Aceasta flexibilitate este importanta atat pentru cei care nu au timpul necesar pentru cumparaturi, cat si pentru cei care prefera sa vada si sa poata atinge produsul in cauza inainte de achizitionare. Mai mult, aceasta perioada foarte aglomerata, in care mall-urile si supermarket-urile sunt ultra-pline, nu mai reprezinta o problema, deoarece un Card Cadou le va oferi angajatilor tai optiunea de a comanda online, din orice colt al tarii.

3. Este livrat rapid si este usor de depozitat

Un alt avantaj major al unui parteneriat cu un serviciu de tip Card Cadou este livrarea rapida, dar si depozitarea foarte lejera a cardului. Astfel, departamentul de HR nu va mai trebui sa planifice cu luni inainte aceasta operatiune, alaturi de bugetele companiei pentru prime. Pentru a comanda un Card Cadou, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe CardCadou.online, de unde iti poti alege suma cardului si adresa de livrare, alaturi de mesajul personalizat. Sumele standard ale cardurilor sunt de 100, 150 si 250 de Lei, dar care pot fi combinate, astfel incat angajatii tai sa aiba parte de o experienta la superlativ!

Nu mai sta pe ganduri si fa o bucurie angajatilor tai de aceste sarbatori, oferindu-le un Card Cadou!

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close