Antena 3 CNN Economic Biz News 5.900 de euro, cea mai ieftină Dacia Sandero GPL din Franţa

5.900 de euro, cea mai ieftină Dacia Sandero GPL din Franţa

5.900 de euro, cea mai ieftină Dacia Sandero GPL din Franţa
Sursa foto: dacia
18 Mar 2009   •   21:41

Producătorul francez de automobile Renault a început să primească, de miercuri, comenzi în Franţa pentru modelul Dacia Sandero în versiune GPL (cu gaz petrolier lichefiat), la un preţ pornind de la 5.900 de euro, care include un bonus ecologic şi prima de casare, anunţă site-ul ZoneBourse

Cei de la Renault spun că preţul Dacia Sandero porneşte de la 8.900 de euro, la care se aplică un bonus ecologic de 2.000 de euro şi prima de casare de 1.000 de euro.

Dacia Sandero GPL are un motor de 1,4 litri şi emite 135 de grame de dioxid de carbon pe kilometru. Prim urmare, maşina poate beneficia de o primă ecologică, înscriindu-se în categoria automobilelor care produc sub 140 de grame de emisii poluante.

Renault spune despre Sandero GPL să este un vehicul economic atât la cumpărare cât şi ca utilizare, ţinând cont că preţul gazului petrolier lichifiat este de 0,66 euro pe litru.

Modelul Sandero cu motor diesel va fi lansat în iunie şi, tot atunci, pe piaţa românească vor intra şi Logan Sedan şi Sandero cu motorizarea de 1,2 litri, spunea, în urmă cu o săptămână, directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia Sandero
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close