Antena 3 CNN Economic Biz News 8.000 de mineri intră în şomaj tehnic pentru două săptămâni

8.000 de mineri intră în şomaj tehnic pentru două săptămâni

8.000 de mineri intră în şomaj tehnic pentru două săptămâni
Sursa foto: romania
25 Feb 2010   •   19:04

8.000 de mineri de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia vor intra din nou în şomaj tehnic pentru două săptămâni. Cererea scăzută de cărbune este motivul pentru minerii vor sta acasă forţat. Aceasta în condiţiile în care, pentru acest an, directorii SNLO şi-au alocat un buget de o sută de mii de euro pentru convorbirile telefonice şi închiriază maşini de lux pentru transportul lor.

SNLO îşi va trimite angajaţii în şomaj tehnic din 27 martie, timp de două săptămâni, pentru că a scăzut cererea de lignit.

Angajaţii speră ca acesta să fie ultima oară când sunt trimiţi în şomaj tehnic, mai ales că SNLO a fost integrată în noua companie energetică, Electra.

Minerii sunt trimişi în şomaj în condiţiile în care, directorii Societatea Naţională a Lignitului Oltenia şi-au alocat un buget de 100.000 de euro pentru convorbirile telefonice. E drept, o valoare de două ori mai mică decât anul trecut, când pentru comunicarea telefonică, SNLO a plătit 350.000 de euro. Tot anul trecut Societatea a închiriat 30 de maşini de lux pentru transportul directorilor.

Antena3

×
Subiecte în articol: mineri somaj
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close