Antena 3 CNN Economic Biz News A pornit afacerea cu banii primiţi de zilele de naştere. Acum face milioane de dolari pe an

A pornit afacerea cu banii primiţi de zilele de naştere. Acum face milioane de dolari pe an

A pornit afacerea cu banii primiţi de zilele de naştere. Acum face milioane de dolari pe an
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ian Purkayastha
de S.T.    |    23 Feb 2017   •   13:32

La doar 24 de ani, Ian Purkayastha generează vânzări de peste cinci milioane de dolari anual prin intermediul companiei sale, conform unui articol al publicaţiei Bloomberg, citat de businessmagazin.ro.

Firma are ca domeniu de activitate comerţul cu „ingrediente de lux”, cum ar fi trufe negre şi albe, caviar, ciuperci de elită şi diverse fructe de mare. Regalis Food lucrează cu peste 300 de chefi de top din întreaga ţară şi furnizează deliciile respective la un nivel pe care alţi distribuitori nu îl pot atinge.  

Deoarece părinţii nu i-au susţinut ideea de a crea un business cu trufe, Purkayastha şi-a strâns banii primiţi la zilele de naştere şi Crăciun, iar la un moment dat a găsit pe eBay Franţa o companie mică din Provence care a fost dispusă să-i vândă un kilogram de trufe. Cu produsele obţinute, acesta a mers la cele mai bune trei restaurante din Fayetteville, Ark., unde a făcut 600 de dolari de la cei 100 de dolari investiţi. Avea atunci doar 15 ani.

 

×
Subiecte în articol: afacere ciuperci
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close