Antena 3 CNN Economic Biz News A renunțat la top management pentru a spune povești și pentru a se juca cu copiii

A renunțat la top management pentru a spune povești și pentru a se juca cu copiii

O poveste fără timp și fără spațiu. În jurul acestei idei și-a construit afacerea Mira Loghin. Ea este femeia care a dus conceptul de grădiniță la un alt nivel. A creat un nou model educațional dedicat întregii familii, adică atât copiilor, cât și părinților.

A renunțat la top management pentru a spune povești și pentru a se juca cu copiii
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Voinea    |    06 Noi 2021   •   10:26

În urmă cu exact 10 ani și o zi își deschidea porțile primul atelier de joacă, unde Mira a citit povești, a făcut pâinici, a colorat, a desenat și s-a jucat împreună cu copiii și cu părinții care i-au însoțit. Se întâmpla asta într-un apartament pe care îl închiriase și îl amenajare special pentru acest proiect. Își amintește că la momentul respectiv a investit 10.000 de euro doar pentru asta. Apoi a crescut organic, pentru că oamenii care auzeau despre concept începuseră să o caute încă de a doua zi după primul atelier.
  
Deși studiile ei au avut încă din adolescență în centrul lor copilul, Mira s-a îndepărtat de la acest drum și și-a început ascensiunea profesională în corporații, unde a ocupat funcții importante de top management. Destinul însă și-a spus cuvântul, iar după ce a născut s-a reîntors la prima dragoste. A renunțat la tot și a luat-o de la zero pe drumul antreprenoriatului. Nu avea experiență și asta de multe ori a încurcat-o, dar, în timp, a învățat să aducă lângă ea profesioniști și a început să delege din atribuții. "Mă simt încă un copil în spațiul antreprenorial. Am avut uneori tendința să acaparez totul, să fiu peste tot și să muncesc zi și noapte. La început lucram de la 9 până la 3 dimineața.", spune Mira.

Ce presupune deschiderea unui centru educațional și ce sfaturi are Mira Loghin pentru un viitor antreprenor aflați din interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

×
Subiecte în articol: Mira Loghin educatie management
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close