Antena 3 CNN Economic Biz News Aglomeraţie la ghişeele Finanţelor Publice: Sute de pensionari s-au înghesuit să îşi plătească taxele şi impozitele

Aglomeraţie la ghişeele Finanţelor Publice: Sute de pensionari s-au înghesuit să îşi plătească taxele şi impozitele

Aglomeraţie la ghişeele Finanţelor Publice: Sute de pensionari s-au înghesuit să îşi plătească taxele şi impozitele
Sursa foto: Foto: VideoNews
03 Ian 2012   •   20:23

Românii s-au înghesuit din nou să îşi plătească taxele locale din prima zi în care s-au deschis ghişeele finanţelor publice. Reducerea de 10% şi grija datoriilor la stat a scos din case sute de pensionari încă de la primele ore ale dimineţii.

Oamenii respectă tradiţia şi se grăbesc să îşi achite taxele în prima zi lucrătoare din noul an. Conştiincioşi, pensionarii bucureşteni s-au aşezat la cozi la Direcţiile de Taxe şi Impozite înainte de ora deschiderii.

Angajaţii serviciilor de colectare au suplimentat numărul ghişeelor deschise. Mai mult, au venit la serviciu cu o oră mai devreme.

Şi în ţară a fost aglomeraţie la direcţiile de Taxe şi Impozite. Sute de buzoieni au stat la coadă ca să scape de datorii la început de an.

Direcţiile de Taxe şi Impozite se aşteaptă la cozi şi la sfârşitul lunii martie, atunci când expiră reducerea de 10%, iar impozitele trebuie plătite integral.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close