Antena 3 CNN Economic Biz News AIESEC Academy își deschide porțile

AIESEC Academy își deschide porțile

AIESEC Academy își deschide porțile
29 Mar 2013   •   13:22

Cum ți se par 2 săptămâni de workshop-uri și training-uri, 4 săptămâni de practică și, mai ales, oportunități de internship-uri în companii ca Intact Media Group, Generali, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Unilever, Soter&Partners sau ProCredit? Toate acestea sunt posibile printr-un singur program marca AIESEC București: AIESEC Academy!


Împărțit pe 3 școli de specialitate, IT, Marketing și Finance, programul a fost creat special pentru a corespunde nevoilor studenților și absolvenților de studii de licență din București. Te numeri printre aceștia? Atunci te invităm să te înscrii până pe data de 8 Aprilie pentru una dintre școlile noastre!

AIESEC Academy are două părți specifice: în prima parte, între 15 aprilie – 21 iunie când se vor desfășura workshop-uri și training-uri,  iar cea de-a doua etapă constă în până la 4 săptămâni de practică de specialitate în companiile partenere.

 

IT School îți oferă training-uri cu teme diverse, printre care: Windows 8, JSP (Java Server Pages), JPA (Java Persistence API), Entrepreneurship, Google Web Toolkit (GWT), Leadership Talks, Versioning and Maintenance, Java EE, etc.

 

Printre training-urile oferite în cadrul Marketing School powered by Intact Media Group se numără: ”Ce nu se vede la radio” – oferit de Radio ZU, “Marketing Sportiv la 360° - oferit de Gazeta Sporturilor și multe altele. Workshop-urile vor fi susținute de profesionisti in marketing din Intact Media Group, cu vastă experiență în domeniu.

 

Finance School vine de asemenea cu propuneri interesante de workshop-uri, precum: Contabilitate, Management Financiar, Legătura dintre contabilitate și alte domenii economice, Gestiunea și contabilitatea mijloacelor fixe, Analiză și consiliere financiară, etc.


Urmăre
ște pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/AIESEC.Academy și înscrie-te la AIESEC Academy http://www.facebook.com/AIESEC.Academypână pe 8 Aprilie 2013 pe site-ul nostru:  http://www.aiesecbucharest.ro/aiesec-academy/. Taxa de participare în cadrul proiectului este în valoare de 25 Ron.


Sus
ținătorii proiectului: Intact Media Group, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Generali, ProCredit, Best Jobs, Cefora, Soter&Partners și Unilever.

Parteneri media: Radio ZU, Gazeta Sporturilor, Jurnalul Național, Antena 2 și TehnoPOL.
 



×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close