Antena 3 CNN Economic Biz News Alocaţia pentru copiii bogaţi, o "neînţelegere" despre care nu se ştie când va fi aplicată

Alocaţia pentru copiii bogaţi, o "neînţelegere" despre care nu se ştie când va fi aplicată

Alocaţia pentru copiii bogaţi, o "neînţelegere" despre care nu se ştie când va fi aplicată
Sursa foto: alocatii
03 Mar 2010   •   17:31

Uite alocaţia, nu e alocaţia. Aşa se joacă cu nervii noştri ministrul Muncii, Mihai Şeitan, care, până mai ieri, susţinea că toţi copiii care provin din familii înstărite nu vor mai primi bani lunar de la stat. Acum ministrul o dă cotită şi spune că ?nu există probleme în ceea ce priveşte alocaţiile. E doar o neînţelegere?. Potrivit ministrului, alocaţiile ar urma să crească, dar pentru cine şi cu cât rămâne un mister.

Ministrul Mihai Şeitan spunea, în urmă cu o lună, că ministerul intenţionează să plafoneze şi acordarea tuturor prestaţiilor sociale, astfel încât doar persoanele care au realmente nevoie de ajutor să beneficieze de acesta.

Totodată, secretarul de stat pe asistenţă socială din Ministerul Muncii, Mariana Nedelcu, transmitea că există un grup care lucrează la un proiect de act normativ privind alocaţia pentru copii, iar acesta va fi regândit în aşa fel încât "să meargă doar acolo unde este cazul".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alocaţii mihai seitan Ministrul Muncii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close