Antena 3 CNN Economic Biz News Aplicanţii programului Prima Casă, rugaţi să îşi actualizeze declaraţiile pe proprie răspundere

Aplicanţii programului Prima Casă, rugaţi să îşi actualizeze declaraţiile pe proprie răspundere

Aplicanţii programului Prima Casă, rugaţi să îşi actualizeze declaraţiile pe proprie răspundere
Sursa foto: sigla
16 Dec 2009   •   11:40

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA-IFN anunţă că aplicanţii programului Prima Casă trebuie să îşi actualizeze, de urgenţă, declaraţiile pe proprie răspundere.

Aceştia sunt rugaţi să declare că nu au deţinut şi nu deţin, individual sau în comun, împreună cu soţii lor ori cu alte persoane, în proprietate o locuinţă, indiferent de modul în care a fost dobândită şi că nici nu au achiziţionat după această dată o locuinţă. Excepţie de la această regulă fac cotele-părţi din locuinţele dobândite prin moştenire.

Neactualizarea declaratiei pe proprie răspundere face imposibilă soluţionarea favorabilă a solicitarii de garantare.

Aplicanţii Programului Prima Casa sunt rugaţi să îţi actualizeze cât mai repede declaraţia pe proprie raspundere, întrucât programul de lucru al cabinetelor notariale va fi restrâns în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA-IFN mai anunţă că, de la 1 ianuarie 2010, va intra în vigoare Legea nr. 372/2005 potrivit căreia, proprietarii de apartamente care nu au certificate de eficienţă energetică nu le vor mai putea tranzacţiona.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: prima casa declaraţie
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close