Antena 3 Economic Biz News Avocat: Negocierea dintre clienţii cu credite în franci şi bănci, o "IPOCRIZIE cât casa"

Avocat: Negocierea dintre clienţii cu credite în franci şi bănci, o "IPOCRIZIE cât casa"

de M.Z.    |    14 Feb 2015   •   21:12
Negocierile dintre clienţii cu credite în franci elveţieni şi bănci - pe care BNR le-a propus românilor care nu-şi mai pot achita ratele după creşterea alarmantă a monedei străine - reprezintă o "ipocrizie cât casa", pentru că sunt imposibile, a spus avocatul Gheorghe Piperea.
 
"Această negociere individuală de care vorbeşte Banca Naţională este nu doar imposibilă, este o ipocrizie cât casa, pentru că negocierile individuale nu se fac cu băncile, şi spun asta dintr-o experienţă de mai mult de cinci ani. Nu se fac astfel de negocieri, chiar şi dacă mergi cu un avocat care se pricepe la această chestiune", pentru că nu vor reprezentanţii băncii să negocieze, a explicat avocatul Gheorghe Piperea, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.
 
"De-asta spun că e vorba de o ipocrizie cât casa", a adăugat Piperea.
 
De asemenea, în opinia avocatului, toate persoanele cu credite în franci elveţieni trebuie să beneficieze de aceeaşi soluţie.
 
"Dacă e vorba de 200.000 de persoane cu crddite în franci, înseamnă că trebuie să existe o soluţie identică pentru 200.000 de persoane", a punctat avocatul Gheorghe Piperea.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close